Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Project

Kwartiermakers TurnLab

Geplaatst op 21 augustus 2020, 16:40 uur

Met The Turn Club bouwen we aan lokale groepen creatieven die elkaar helpen bij het maken van impact, bijvoorbeeld bij ecologische of sociale vraagstukken.

Na drie jaar hoofdzakelijk vanuit Amsterdam te hebben gewerkt, bieden we nu een heldere vorm voor een lokale Turn Club waarin we maandelijks samenkomen om plannen te delen, te leren van ervaringen en projecten, contacten te leggen en samen te eten.
In deze video-boodschap legt Merlijn uit wat het plan daartoe is.
Vanaf dinsdag 25 augustus organiseren we een aantal meetings (online & offline) waarin we je alle houvast bieden om een goede lokale club te vormen die fijn met onze landelijke structuur samenwerkt.
Eenvoudig, effectief en inspirerend.  

Als jij zin hebt om in een klein team een Turn Club in jouw stad, dorp of eiland te starten, laat het ons weten via deze link.
 

Idee
Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Tim Ruijters

di 24 november 2020 21:35
Merlijn, helaas hebben we elkaar nog steeds niet gesproken. Ik hoop dat dit snel gaat gebeuren. Graag bouw ik met je mee aan een landelijke beweging van turn clubs.

Merlijn Twaalfhoven

wo 25 november 2020 09:18
Hoi Tim, leuk te horen,
We zijn sinds augustus een paar stappen verder. Ik vraag Luna, de coordinator van dit kwatiermakers-lab, je even te mailen. Groet!