Activiteit

Algemene ledenvergadering Stadmakers Coöperatie

maandag 14 november 2022 , 15:30 - 17:00 uur

Op maandag 14 november, van 15.30 tot 17.00 uur, organiseren we online een algemene ledenvergadering. Meld je nu aan! 

Het is nu meer dan ooit tijd voor actie. We hebben net financiering gekregen voor de uitvoering van een actieplan voor ten minste 2 jaar.  We gaan aan de slag met een eigen stadmakers community fund, stadmakerswerkplaatsen, meet-ups op locatie, betere (online) communicatie en documentatie en meer ...   Dat kunnen en willen we natuurlijk niet doen zonder draagvlak en inzet van ons wijdvertakte netwerk door het hele land. Dus ... denk en doe mee! Meld je hier aan voor de ALV!

Agenda 

1. Doelstellingen en actieplan 2023-2024
2. Interne organisatie (bestuur, kerngroep, leden) 
3. Open space in break-out rooms
4. Vervolgafspraken 

Heb je nog geen eigen account op Stadmakers Online? Doe dat dan nu gelijk of iig voor 1 november. Dan tel je mee als lid. Begin november sturen we dan meer info en een zoom link. 

Zie hieronder de samenvatting van het actieplan en alvast twee opdrachten vanuit de meet-up van Eindhoven die ook worden ingebracht in de  deelsessies van de ALV. 

Je bent van harte uitgenodig om mee te denken en aan te haken. We hopen je de 14de te ontmoeten. 

Aanmelden

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
In toekomst mogelijk betaald lidmaatschap (voorstel ALV)
omschrijving doelgroep Stadmakers die zich geregistreerd hebben op Stadmakers Online
Illustration
 
Documenten

Deel dit:
3 reacties

bericht verwijderd

Tim Ruijters

Het betaalde lidmaatschap vind ik niet passen bij de stadmakers. Ook heb ik mijn twijfels over hoe het besturingsmodel in elkaar steekt. Is er een mogelijkheid om hier in bijvoorbeeld een werkgroep eens wat uitgebreider over gedachten van te wisselen?
ma 17 oktober 2022 22:49

Sikko Cleveringa

Ha Tim, beide onderwerpen zijn aan de orde in de ALV en kunnen bij voldoende animo onderwerp worden van een break-out sessie.
ma 31 oktober 2022 14:33

Lisette Spee

Ik vond de ALV een goede bijeenkomst! Het besturingsmodel heb ik me nog niet zo in verdiept, maar de betaalde lidmaatschappen (met gratis / pay what you can opties) vond ik erg waardevol om samen in praktische zin over na te denken. Ik denk graag vaker mee.
ma 14 november 2022 22:55
Wil je reageren? Meld je dan aan.