Project

Landelijke samenwerking

Geplaatst op 13 juli 2022, 22:25 uur
Illustration

Gebiedonline is een veelgebruikte oplossing om landelijke samenwerking te faciliteren. Eind 2023 hebben meer dan 40 initiatieven hun plek gevonden bij Gebiedonline. De stadmakers zijn één van die partijen. Bij de Plekmakers, een nieuwe maatschappelijke beweging, is ook gekozen voor Gebiedonline. Een team van Plekmakers is druk bezig om e.e.a. in te richten met het oog op de live gang. 

Vanuit de Plekmakers willen we graag een dialoog gaan opstarten met Gebiedonline om te onderzoeken hoe de meer dan 40 partijen die gebruik maken van Gebiedonline beter met elkaar zouden kunnen samenwerken. Kunnen we bijvoorbeeld voor één landelijke kalender zorgen, maar die je ook weer kunt fileren voor je eigen locatie. Wat in ieder geval al goed werkt is dat je als gebruiker maar één gebruikersprofiel hoeft te onderhouden.

Voorbeelden van Gebiedonline websites

Daarnaast willen we ook met Gebiedonline en/of andere leveranciers in gesprek over hoe we de platformen meer 'bruisend' kunnen maken. Op dit moment zien we op een aantal platformen dan mensen niet regelmatig terugkeren omdat soms ook onduidelijk is in welk projec voortgang is.

 

Volgende mogelijke acties

  • Overzicht wensen:
    • We wllen in Q3 2023 een overzicht van wensen op papier gaan zetten. Zo is er bijvoorbeeld behoefte aan een landelijke kalender, waarbij je kunt filteren op een bepaalde plaats.
  • Contact zoeken met andere leveranciers
    • Zouden we bepaalde functionaliteit, denk bijvoorbeeld een een ChatGPT achtige interface in gezamenlijkheid kunnen ontwikkelen?
Lopend
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

Tim Ruijters

Project volgens planning

In de 2e helft van 2023 gaan we vanuit de Plekmakers in eerste instantie een wensenlijst op papier zetten.

0
Open de update in eigen pagina

Tim Ruijters

Project volgens planning

Vanuit de Plekmakers zijn we druk bezig om de live gang voor te bereiden. Hopelijk lukt het om in september live te gaan.

0
Open de update in eigen pagina
1 reactie

Wadim Seminsky

vr 16 december 2022 05:37
Hallo Tim, help je graag met je initiatief, kopje koffie?

Tim Ruijters

di 4 juli 2023 12:52
Wadim, excuus voor mijn trage reactie. Ik had je bericht niet gezien. We gaan in de 2e helft van 2023 stappen zetten vanuit de Plekmakers. SDG Nederland is één van de partners van de Plekmakers er is dus ook budget.