Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Project
Idee

Boost je Buurt - Challenge voor impact ondernemers

Geplaatst op 16 februari 2021, 13:44 uur

Ben jij een Amsterdamse impact ondernemer die werkt aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen of ben je bezig met een businessplan? Doe dan mee aan de buurtchallenge Boost je Buurt! De ondernemers met de meeste potentie winnen een ondernemersprogramma ter waarde van 2.500 euro en maken kans op een aanvullend ontwikkelbudget van €2.500, €5.000 of €7.500. De inschrijving start op 20 januari en sluit op 24 februari!

Steeds meer ondernemingen zetten zich in voor een betere wereld. Ook in Amsterdamse buurten groeit het aantal ondernemingen die werken aan uitdagingen als een betere leefbaarheid en het welzijn van de bewoners. Met de challenge Boost je Buurt willen we dit ondernemerschap verder versterken. Per stadsdeel zoeken we 3 à 4 impact ondernemers die werken aan maatschappelijke uitdagingen in de stad.

Meld je hier aan: https://www.amsterdam.nl/boostjebuurt (let op: aanmeldingen sluiten 24 februari!)

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Per stadsdeel zoeken we 3 à 4 impact ondernemers die werken aan maatschappelijke uitdagingen in de stad. Via het ondernemersprogramma willen wij hiermee deze ondernemers steunen om hun bedrijf verder te ontwikkelen. Daarnaast hopen we met deze challenge te laten zien dat sociaal ondernemen een oplossing is waar iedereen werk van kan maken!
Illustration
 
Deel dit: