Activiteit

Stadmakerscongres Haarlem

vr 10 jun 2022 - za 11 jun 2022 , 10:00 - 17:30 uur
Illustration

Eerste Stadmakerscongres Haarlem! Ontmoeting tussen initiatiefrijke bewoners en professionals die zich inzetten voor de stad. Stadmakers zijn van grote waarde. Ze dragen bij aan oplossingen op grote thema’s: zorg, groen, voedsel, jong en samen met de buurt.

Vrijdag 10 juni nodigen we professionals, ontwikkelaars, overheden en andere organisaties uit voor discussie, verdieping en concrete samenwerking.

Zaterdag 11 juni bieden we inwoners van Haarlem inspiratie en een kijkje achter de schermen bij prachtige initiatieven op diverse locaties in de stad.

 

Locatie
Haarlem, de Koepel (start locatie)
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Op vrijdag betaal je een ticket voor de hele dag. Lunch kun je bijboeken. Op zaterdag zijn de activiteiten gratis en in sommige gevallen betaal je vergoeding voor materiaal
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
omschrijving doelgroep 
Vrijdag 10 juni nodigen we professionals, ontwikkelaars, overheden en andere organisaties uit voor discussie, verdieping en concrete samenwerking. Zaterdag 11 juni bieden we inwoners van Haarlem inspiratie en een kijkje achter de schermen bij prachtige initiatieven op diverse locaties in de stad.
start / einde
Gestart op vr 10 juni 2022. Beëindigd za 11 juni 2022
Deel dit:
1 reactie

Brigitte Kool

Eens een kijkje nemen in Haarlem en inspiratie opdoen bij stadmakers die in deze stad actief zijn? Dan is DIT je kans. meld je aan voor het eerste stadmakerscongres van Haarlem op 10 en 11 juni.
ma 23 mei 2022 11:11