Vacature/hulpvraag

Stadmaker met kennis van sociaal domein

Geplaatst op 3 september 2019, 21:59 uur

Op vrijdagmiddag 4 oktober organiseer ik met mijn collega’s van pop-up onderneming Is Maatwerk een ontwerpfestival in de wijk De Grienden in Almere Haven. In opdracht van o.a. de gemeente Almere en woningcorporatie GoedeStede. De Grienden is een bijzondere wijk: namelijk de wijk met gemiddeld de langste woonduur in Almere en een hoge gehechtheid en betrokkenheid van bewoners. 

Op 4 oktober gaan wij in verschillende workshops in gesprek met bewoners uit de wijk en betrokkenen. Doel is om met deze input in vier dagen een haalbaar schetsplan/ontwerp voor de toekomst van de wijk op te stellen wat op dinsdagavond 8 oktober wordt gepresenteerd aan de bewoners. 

Voor het ontwerpfestival (vrijdag 4 oktober) en het uitwerken van de eerste concepten op zaterdag 5 oktober zoeken wij versterking van een goed luisterende, sneldenkende en creatieve stadmaker met veel kennis van het sociaal domein. De ruimtelijke kant van ons team (openbare ruimte, groen, woningen, etc.) is goed vertegenwoordigd, maar de sociale kant op dit moment nog niet.

Wij verwachten dat het gesprek zal gaan over o.a.: vergrijzing, zorg, welzijn, voorzieningen, sociale cohesie en gezelligheid in de wijk. We zijn op zoek naar iemand die in staat is om op basis van de input van bewoners innovatieve initiatieven/concepten te bedenken die voor groei en impact gaan zorgen in De Grienden!

Lijkt dit je heel leuk en heb je ervaring met gespreksleiding dan ontvangen we graag een korte motivatie en je CV op a.hellinga@ismaatwerk.nl voor 14 september. Of bel mij voor meer info: 06 4601 6777. Wie weet maken we dan binnenkort kennis en ben jij onderdeel van team IS Maatwerk begin oktober! 

 

 

Beloning
In overleg
Illustration
 
Deel dit: