Project   

Locaal Wonen

V
Geplaatst op 14 juni 21, 15:03 uur

Wij verhuren middenhuur woningen met maatschappelijke meerwaarde voor projectontwikkelaars en woningcorporaties. Locaal wonen draagt bij aan de oplossing van een maatschappelijk probleem. Wij bewegen ons in de driehoek woningcorporatie, gemeenten en projectontwikkelaars en zijn vertegenwoordiger van een vergeten doelgroep. Wij verhuren individuele woningen, bestaande complexen en nieuwbouwprojecten met maatschappelijke meerwaarde. Op deze manier kan de opdrachtgever haar afspraken met Gemeenten waarborgen. Wij richten ons uitsluitend op het middensegment. Na een succesvolle pilot in Amsterdam gaan we nu uitbreiden naar andere steden in Nederland.

Waarom? Wij zijn van mening dat een bewoner ambassadeur is van een wooncomplex en wijk. Als zij zich betrokken voelt bij haar leefomgeving creeër je een duurzame relatie. Dit zie je terug in buurt initatieven, saamhorigheid, sociale cohesie, leefcomfort; maar ook in het aantal huurmutaties dat verminderd, het aantal klachten dat achterblijft en de afwezigheid van fraude en problemen. 

Toelichting

Sinds 2017 zijn wij er voor de doelgroep die tussen wal en schip valt. Jonge ambitieuze mensen die teveel verdienen voor sociale huurwoningen maar te weinig voor reguliere vrije sector woningen. Wij richten ons volledig op huurwoningen in het middensegment. Wij creeren een leefbare stad, doorstroom en woonplezier! Dit doen wij door starters toegang te geven tot de woningmarkt aan de hand van dit online startersplatform.

E-mailadres
info@locaalwonen.nl
Gewenst resultaat Een betere balans in woonruimte verdeling in Nederland.