Project

Buurt Quiz't

Geplaatst op 7 april 2020, 15:13 uur

Verbinding opbouwen door een gezellige Buurt-Quiz't en met het risico op leuke prijzen uit de buurt!

Zó leuk dat we het iedere buurt gunnen: Ieder half jaar een leuke quizavond met 7 rondes van 7 vragen. De rondes worden gemaakt door 5 buurtgenoten, 1 vereniging, 1 ondernemer en natuurlijk komen de prijzen ook uit de buurt. Iedereen heeft wel een hobby of een passie waar diegene veel over kan vertellen. Over al die onderwerpen kun je een quizronde maken. Na de Buurt Quiz't ben je die man of vrouw van de kunst, de auto's, de voetbalvereniging of wat dan ook. Zo wordt je meegenomen in de passie, leer je over het land van herkomst of sta je versteld van de vakkennis van je buurtgenoot.

Dus niet alleen ge-entertained worden door een ingehuurde quiz maar duurzaam verbinding opbouwen!

 

 

Toelichting

Zijn er 2 of meer mensen die een Buurt-Quiz't willen leren organiseren? Dan leren wij je hoe je dat doet! We hebben ruime ervaring en veel voorbeeldrondes.

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Versterken van de sociale cohesie: Meer gezelligheid, elkaar kennen waardoor samen leven leuker wordt. Bijvoorbeeld een bestaande wijk waar een nieuwbouwwijk bij komt en de "oude" en "nieuwe" bewoners elkaar amper kennen. Of een buurthuis waar vaak dezelfde senioren komen en andere doelgroepen niet even naar binnen lopen. Welke reden dan ook, de Buurt-Quiz't verbindt mensen met elkaar!
Idee
Documenten
Deel dit: