Project

Dirigenten, Koorleiders en creatieve musici: zoeken naar nieuwe vormen van samenzang-op-afstand in TurnLab Vocaal Leiderschap

Geplaatst op 27 februari 2020, 14:55 uur

Het TurnLab Vocaal leiderschap brengt dirigenten, musici en zangers samen die onderzoeken hoe er binnen de Nederlandse korenwereld meer plekken van rust en betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken kan ontstaan. Wij gaan samen aan de slag met het creëren van muzikale vormen waarmee koren zich in gaan zetten voor kwetsbare mensen, natuur en schoonheid in hun wijk, stad of dorp.

Lees hier meer over TurnLab Vocaal leiderschap.

 

 

Toelichting

Het Lab vindt plaats tussen mei en oktober 2020. Er is plek voor 8 deelnemers. Er zijn wekelijkse opdrachten, drie trainingsdagen in Amsterdam (data in onderling overleg), twee inspiratiedagen (waarschijnlijk o.a. 13 september) en een participatieproject (datum onzeker).

Trajectleider is Imre Ploeg. Ontwerp methode en begeleiding: Merlijn Twaalfhoven.

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Acht creatieve makers ontwikkelen nieuwe ideeën waarmee dirigenten en koorbestuur hun koor kunnen inzetten bij vraagstukken die in hun buurt, wijk of dorp spelen.
Idee
Illustration
 
Deel dit:
1 projectupdate

Merlijn Twaalfhoven

Project achter op planning

Zingen in Coronatijd is natuurlijk lastig. Toch gaan we in het lab aan het werk om nieuwe ideeën te ontwikkelen en daarmee juist in veranderende omstandigheden nieuwe wegen te zoeken! Laat weten als je interesse hebt.
0
Open de update in eigen pagina