Project

Waarom je gasten of klanten opzadelen met hoge parkeerkosten terwijl er volop lege plekken zijn in de garage?

Geplaatst op 6 november 2019, 22:27 uur

Je parkeerplaats slim delen met je buren.

Park4Share is bestemd voor appartementengebouwen en bedrijven met een eigen parkeervoorziening.

Een parkeerplek biedt comfort en voordeel aan de eigenaar. Je gasten daarentegen moeten veelal zoeken naar een plekje op straat en worden nogal eens verrast door hoge parkeerkosten. Met de app Park4Share wordt het mogelijk om je gastvrijheid iets extra’s mee te geven; gebruik de (tijdelijk) lege parkeerplaatsen van je buren of collega’s. Waarom je gasten opzadelen met hoge parkeerkosten terwijl er volop lege plekken zijn in de garage? De beste ontmoeting begint met slim delen.

Het idee om parkeerplaatsen te delen is ontstaan vanuit de behoefte binnen ons eigen appartementen complex. Delen is niet alleen handig en kostenbesparend voor familie, vrienden en klanten, het past ook bij deze tijd waarin we slimmer omgaan met bezit door te delen. Waarin parkeren in de openbare ruimte steeds verder wordt beperkt en er weer ruimte komt voor groen, spelen en ontmoeten.

Met de app Park4Share kunnen parkeerplaats bezitters aangeven wanneer en hoe lang zij met de auto weg zijn en zo hun plek beschikbaar stellen voor buren. Die ontvangen vervolgens een notificatie dat er gedurende de aangegeven periode een parkeerplaats vrij is die zij kunnen gebruiken voor hun gasten of clienten.

Je kunt eenvoudig zien welke buurman / buurvrouw jouw parkeerplek gebruikt. Mocht het nodig zijn dan kun je vanuit de app contact opnemen. 

Dankzij een notificatie systeem hoeven parkeerplaats eigenaren niet bang te zijn dat hun plek bezet is wanneer ze die zelf nodig hebben.

Voor meer informatie:
rob@park4share.nl
www.park4share.nl

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Idee
Illustration
 
Deel dit: