Lonneke van Nieuwenhuizen-Zuure

Geïnteresseerd
Mijn expertise

Een project managen * duizend dingen tegelijk doen * harmonie brengen * overzicht houden * mensen voor het project winnen * relaties onderhouden *

Mijn drijfveren

Ik houd van mooi (sfeer/beleving) en ik houd van 'goeddoen'. Ik ga aan als ik potentie/hulpvraag zie bij mensen of projecten en dan wil ik daar iets mee. Oplossen/verbinden.


Vb. een groener Haarlem is mooi (veel bloemen, planten en bomen in een stad is fantastisch) EN het is ook nog eens noodzakelijk voor het klimaat en de waterbestendigheid van de stad. ++ --> dan ga ik aan. Oh en dan ken ik een fantastische wildlife en ecologie expert uit Zuid-Afrika die slim is en oog heeft voor wat er nodig is. Als ik nou eens een platform ontwikkel waar hoveniers zoals hij gekoppeld kunnen worden aan de bewoners van Haarlem. Dan ga ik lobbyen bij de overheid voor geld, want een bewoner gaat nou eenmaal pas als het voordelig voor het oog EN voor de portemonnaie is. 


Maar zo kan ik ook de wens hebben om de leuke betaalbare fietsenmaker om de hoek te helpen omdat hij groter wil en ik een paar panden verder een enorme ruimte met rommel zie dat van een oud vrouwtje blijkt te zijn die op ziet tegen het opruimen. En dan denk ik.. 'hoe leuk om samen met die vrouw haar rommel op te ruimen, de boel te pimpen, en dan te verhuren aan de fietsenmaker'. 

Mijn droomprojecten

Campagnes (evenementen, openen loketten) van gemeentes/overheden om bewoners te helpen.

Mijn mogelijkheden

Projectcoordinatie