Lily Lanser

Initiatiefnemer, Creatief ondernemer, Sociaal ondernemer, Social Designer
Mijn expertise

Mijn specialiteit is het initieren en ontwikkelen van kunst en cultuur projecten die als middel worden ingezet om nieuwe ontmoetingen te stimuleren en om te komen tot leren en samenwerken. 
Ik geef leiding aan maatschappelijke en culturele projecten in buurten die tot stand komen in samenwerking met en voor kinderen tot ouderen,  professionals en gemeenten. Daarnaast ben ik een ervaren fondsenwerver en coach ik creatieve makers in hun ondernemerschap met als doel dat nieuwe plannen een financieel gezonde basis krijgen.

Mijn drijfveren

Ik ben dol op nieuwe plannen maken en nieuwe mensen ontmoeten met als doel samen een wereld te maken waar mensen zich goed in kunnen ontplooien en zich gezien voelen.

Mijn droomprojecten

Mijn droomproject raakt aan een urgent en aansprekend maatschappelijk thema of probleem en beantwoord aan de behoeften en de vraag van alle betrokken voor en met wie het project tot stand komt!

Mijn mogelijkheden

Ik ben een co-creator, kan me goed verplaatsen in andere mensen, ideeen met elkaar verbinden zodat 1 + 1 drie wordt. Daarnaast ben ik een mede mogelijk maker, een teamspeler die graag het voortouw neemt.

Relevante ervaring

Ik heb een opdracht in de Korrewegwijk/De Hoogte in Groningen om nog meer bewoners te verbinden aan wijkcentrum het Floreshuis.


Ook coordineer ik met partners in de wijk (Speeltuincentrale, bewonerscooperatie Goeie Buurt, WIJ) een zomervakantie aanbod voor kinderen en jongeren in de Korrewegwijk/De Hoogte.