Gooitske Zijlstra

Initiatiefnemer, Creatief ondernemer, Social Designer, Impact ondernemer
Mijn expertise

Mijn waarde in processen waarbij het snijvlak techniek en creativiteit samenkomen of als dat onderdeel van een project is. Ik breng mensen graag bijelkaar rondom thema's die belangrijk zijn en zet graag aan tot beweging. Het liefst werk ik samen met verschillende disciplines. Blij word ik van actie-onderzoek en programmamaken en onderzoek doen naar waarom mensen wel of niet graag op plekken zijn en waarom. Ik ben een aanjager en waar(de)maker en veroorzaak graag impact en ben het beste in het begintraject en het mag best een beetje chaos zijn, en het mag best een beetje schuren en ongemakkelijk zijn, want de mooiste veranderingen komen zo tot stand. 

Mijn drijfveren

Beweging: ik in beweging, jij in beweging, wij in beweging. 

Mijn droomprojecten

Onderzoek naar de betekenis van plekken en deze samen met mensenbeter maken. Het vormgeven van een werkplaats, programma's rond de Sustainable Development Goals (SDG's). 

Mijn mogelijkheden

Aanjager


Waarmaker


Waardemaker


 

Relevante ervaring

Ja, check vooral mijn Linkedin pagina. Projectleider new business development.


Placemaking: verschillende projecten.


Ontwerpend en actie onderzoek (social design).


Ontwikkelen en maken van proeftuinen voor verkeersveiligheid door de ogen van kinderen met verschillende middelen om onderzoek te doen met de kinderen (Minecraft, Go-Pro, Fotografie, Ontwerpen, debat en andere).