Cynthia Telting

Sociaal ondernemer, Director #DigiDames #DigiAcademy
Mijn expertise

Mijn naam is Cynthia Telting en ben de Director van #DigiDames en #DigiAcademy waarin we met name vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen (je hoeft dus niet perse een eigen bedrijf te hebben!) helpen bij de digitale kant van hun bedrijf met hele concrete groepstrainingen zoals Vloggen, Bloggen, Grafische vormgeving, Fotograferen, maar ook het maken van je eigen website/webshop en het onderhouden daarvan (zie onze website de #DigiAcademy voor meer informatie).


Mannen zijn uiteraard ook van harte welkom!


https://digidames.nl/


Verder ben ik een 'Communicatie Creatieveling', enthousiasmerend, heb ik een can do / hands-on mentaliteit, ben ik een echte netwerker en zet ik mijn netwerk ook actief in. 

Mijn drijfveren

Mijn missie in Den Haag is vooral dmv projecten op een leuke manier de digiskills te vergroten van groepen die daar extra ondersteuning bij nodig hebben.


Ik beheer daarnaast een mini expo ruimte, zit in het Lief & Leed comité, in de Bewonerscommissie van mijn eigen woontoren en wil altijd wel een handje meehelpen om vooral in mijn eigen woonwijk het wat gezelliger te maken.

Mijn droomprojecten

  • Projecten waarbij ik mijn kennis en vaardigheden integraal kan inzetten en anderen (vooral vrouwen) kan helpen meer uit zichzelf te halen, liefst op digitaal vlak. 

  • Ben dol op grafische vormgeving en geef graag groeps trainingen hierin om vooral grafische CV's of E-books te maken. 

Mijn mogelijkheden

  • Allround coördinerende rol

  • Productie coördinerende rol

Relevante ervaring

Ik heb o.a. gewerkt in een Theater op de afdeling Communicatie, Marketing & Educatie wat een van mijn leukste banen is geweest.


Daarnaast heb ik vroeger heel veel festivals gepresenteerd; daarom weet ik wat er nodig is qua productie van een event. 


Ik ben Hogeschool docent en geef o.a. Communicatie vakken, Social media analytics, E-Business, Groepsdynamica, PR & Media relaties.


Ik begeleid als opdrachtgever Hogeschool studenten bij concrete vraagstukken in de stad, zoals van een wijk website een bloeiend Community platform maken.  


 


Op verzoek stuur ik mijn CV op. Zie verder ook mijn LinkedIn profiel.