Sterre Hijlkema

Initiatiefnemer, Creatief ondernemer, Sociaal ondernemer, Kwartiermaker, projectleider, aanjager
Mijn expertise

Werken vanuit verbinding met elkaar en de stad; daar word ik gelukkig van. 
 


Vanuit mijn passie en onuitputtelijke interesse voor stedelijke ontwikkeling bestaat Sterre & Stad. Ik heb een herkenbaar profiel: ondernemend, resultaatgericht, flexibel en innovatief


Met Sterre & Stad zet ik daadkrachtig belangen uiteen om vervolgens projecten met veel energie vorm te geven. De thema’s waar ik graag mee werkt zijn breed. Vooral vernieuwende projecten die dwars door de geïnstitutionaliseerde wereld heen gaan boeien mij. 


Met behulp van creativiteit, humor en inzet kunnen zelfs de meest uiteenlopende meningen worden verenigd om een gemeenschappelijk doel te bereiken.Ik ben een nuchtere idealist, met een brede interesse en een passie voor stedelijke ontwikkeling. Ik combineer een open en onderzoekende houding met een ondernemende blik; wat is de kern van het vraagstuk, wat zijn de belangen en wat gaan we doen?


 

Mijn drijfveren

Echt iets veranderen en beter maken ipv praten over.


 


Participatie niet als kapstok vanuit idealisme of geldbesparing maar echt vanuit de lokale ondernemers, vraag en mogelijkheden een gebied ontwikkelen. 

Mijn droomprojecten

- innovatieve gebiedsontwikkeling


- als mensen/bedrijven echt willen veranderen of een andere omgeving willen 


- AED projecten


- advies samenwerking gemeente en ondernemers


(nu geen ruimte voor nieuwe klussen)

Mijn mogelijkheden

trekker, netwerker, projectleider, gebiedsontwikkelaar, hosselaar, echt betrokken, echt gaan, fondsenmanager, kansenpakker