Heidi Linck

Creatief ondernemer
Mijn expertise

Ik help bij herbestemming van leegstaande gebouwen of van gebieden in het landschap het verhaal over de plek te vertellen door middel van onderzoek, educatie en ontwerp. 

Mijn drijfveren

Ruimtes in transities, gebouwen die een herbestemming wachten en landschappen waar tijdlagen door elkaar heen leesbaar zijn, inspireren mij in zowel mijn beeldende als meer toegepaste werk. Maar invloed uitoefenen op hoe we het Nederlandse landschap vormgeven lukt niet vanuit het museum. Al meer dan tien jaar wissel ik daarom mijn werk in mijn atelier daarom af met artistiek onderzoek en advies in ruimtelijke opgaven.

Mijn droomprojecten

Ik werk graag multidisciplinair, met landschapsarcitecten, erfgoedinstellingen en placemakers. Opdrachtgevers mogen mij bellen om de genius loci van een gebouw of gebied in beeld te brengen en op basis hiervan educatieve activiteiten met inwoners en andere betrokkenen op te zetten en/of om samen het gebied opnieuw te ontwerpen. 

Mijn mogelijkheden

Kunstenaar, onderzoeker, conceptontwikkelaar, docent, co-ontwerper.

Relevante ervaring

Ik heb ervaring als kunstenaar in gebiedsontwikkeling, onderzoeker (wetenschappelijk en artistiek onderzoek), projectleider, docent (HBO/WO) en schrijver. 

Organisaties van Heidi