Inemarie Dekker

Sociaal ondernemer
Mijn expertise

Goede oplossingen vragen om denkers en doeners. Ik breng ze voor jou bij elkaar!
 
Wat ik doe?
➤Organisaties help ik met het ontwikkelen van sociale oplossingen (o.a. door gebruik te maken van Human Centered Design en Theory of Change).
➤ Trainen (van trainers) en het ontwikkelen en schrijven van de bijbehorende tools – meestal op het gebied van Gender, Sport en Sociale inclusie.

Mijn drijfveren

Ik werk aan gelijke kansen voor vrouwen, jongeren en migranten. Samen met hen. Met als uiteindelijke doel: een inclusieve samenleving waar iedereen gehoord wordt, meedoet en meebeslist.

Mijn droomprojecten

Het ontwikkelen van projecten en trainingen. Door nieuwsgierig, enthousiast en oplossingsgericht te zijn.


Bij elk project onderzoek ik eerst wat er al is, bijvoorbeeld door te lezen en te praten met betrokkenen. Ik enthousiasmeer, activeer en begeleid groepen – en zorg ik ervoor dat iedereen de ruimte krijgt om waarde toe te voegen. Samen beginnen we dan bijvoorbeeld een klein event, project of actie. Dit maakt zichtbaar, inspireert en betrekt de omgeving en geeft de mogelijkheid om snel aan te passen en te verbeteren.

Mijn mogelijkheden

Ik kan ook samen met collega-freelancers, als team, aan jouw opdracht werken.

Relevante ervaring

De afgelopen 14 jaar heb ik ervaring opgedaan in het realiseren van sociale verandering – wereldwijd, van Brazilië tot India en van Egypte tot Zimbabwe. Vind voorbeelden daarvan op LinkedIn en op mijn site.