Petra van Houdt

Initiatiefnemer, Creatief ondernemer, Sociaal ondernemer, Social Designer, Ideeënfontein, verbinder
Mijn expertise

Mijn expertise is het verbinden van mensen met hun buurt en met hun buurtgenoten. Kunst kan daar een mooi middel voor zijn. Ik geloof in de talenten van mensen en zet die in als kracht voor de buurt. Ik organiseer leuke projecten en gezellige activiteiten waardoor mensen zonder dat ze het merken zelf verbinding opbouwen.


 

Mijn drijfveren

Zoveel mensen die vlakbij elkaar wonen, laten we het dan ook samen maar leuk hebben!


Je buurt fijner maken


Je buurtgenoten leren kennen


Zelf zien en gezien worden


Er zijn zoveel manieren maar niet altijd ideeën of een kartrekker om het op te pakken. Mij kun je niet blijer maken dan voor jouw buurt ook iets te mogen bedenken en samen aan te zwengelen. Als het wiel draait ben ik overbodig geworden en gaan de bewoners verder.

Mijn droomprojecten

Mijn droomprojecten komen voort vanuit een vraag of een probleem. Ik krijg veel vrijheid en weinig regels om met de bewoners en de kwaliteiten van hun buurt iets leuks op te zetten. Ik vind het heerlijk om oplossingen te bedenken, dingen te maken en mensen mede-eigenaar te maken.

Mijn mogelijkheden

Mijn competenties zijn: Verbinder. Oplossingsgericht. Netwerker. Sociaal. Zelfstandig. Flexibel. Initiator. Generator. Kwaliteitsgericht. Sterk visualiserend vermogen. Creatief. Conceptueel. Out-of-welke-box? Kansen en mogelijkheden zien. Van helicopterview tot detailniveau. Verbanden zien. Snelle denker. Diversiteit. Projectmatig.

Relevante ervaring

Kijk vooral even op de website www.openbaarbeleven.nl om een indruk te krijgen van de projecten die ik gedaan heb.