Peter Rook

Mijn expertise

Enthousiasmeren, verbinden, bruggenbouwen, pionieren, kwartiermaken, community builden, hands-on mentaliteit, Netwerken.

Mijn uitgangspunt: Denk niet alleen aan wat er gebeurd is en kijk niet alleen terug naar het verleden, want er gaat iets nieuws gebeuren.

Mijn drijfveren

Nelson Mandela is een van mijn inspirators.

Mijn droomprojecten

Mijn droomproject is om andere te helpen hun dromen waar te maken.

Waarom wil ik anderen helpen?
In Amersfoort-Nieuwland zijn wij 6 jaar geleden gestart met een wijkplatform van Coöperatie Gebiedonline. Dit online platform zorgt versterken van sociale cohesie, voor verbinding en nieuwe samenwerkingen met andere mooie platforms zoals het SchermVan. In Nieuwland hebben wij veel te danken aan coöperatie Gebiedonline en graag wil ik de ervaring en kennis inzetten in andere wijken, steden en gebieden.
Mijn aanbod
In de afgelopen 7 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het bouwen aan een vitale, veerkrachtige, inclusieve, duurzame en gezonde samenleving met behulp van het online platform van Gebiedonline. Daarnaast heb ik mooie mensen en mooie initiatieven leren kennen zoals bijvoorbeeld het SchermVan. Deze ervaring wil ik graag inzetten in wijken, steden en gebieden.
Mijn thema's
sociale cohesie, maatschappelijke ondersteuning, duurzaamheid & energie, wijk-/stadsontwikkeling, netwerk/ organisatie, ondernemen/ werkgelegenheid, leefbaarheid
Mijn ervaring

Voor meer informatie zie ook Gebiedonline