Jeffrey Spangenberg

Mijn expertise

Vakgebied: Antropoloog (UvA medische antropologie, stadsantropologie), bedrijfskunde (RUG organisatie verandering en organisatie cultuur).


Skills: Onderzoek, advies, coaching, training, groepsbegeleiding, food design, catering, storytelling, dichten  


Ervaringen: consultancy, organisatie ontwikkeling, human resources management, projectontwikkeling, event organisatie,  (congres-festivals), community leader,  bestuurder, crowdfunding

Mijn drijfveren

  • van meer naar minder

  • van goed naar beter

  • van hebben naar waarderen

  • van ik naar wij

  • van de wereld naar hier en nu

  • van verwonderen naar veranderen

Mijn droomprojecten

  • Voedselpark Amsterdam - voedselhub dat voedselzekerheid biedt voor Amsterdam

  • De nieuwe Markt - herwaardering, herbenutting van de potentie van de straatmarkt

  • Regionaal Voedselfonds - funding laagdrempelig, van, voor en met de stakeholders in de het voedselsysteem van onder op 

  • Food commoning - veranderen van het voedsel systeem van onder op

  • Food Council MRA - werken aan meer samenwerking in de regionale voedselketen

  • Floating markt - water infrastructuur gebruiken om distributie van lokaal voedsel te promoten

  • Eating to extinction - herstel en herwaarderen van verloren, vergeten, verdwenen voedselproducten en  voedseltradities

Mijn mogelijkheden

Meedenker


Meewerker


Medestander