organisatie

Stichting KunstPost

Non-profit, Netwerkorganisatie

KunstPost maakt kunst zichtbaar. Dit betekent dat we niet alleen kunst en kunstenaars een podium bieden, maar ook wijkbewoners op een natuurlijke manier in contact brengen met kunst. Kunst lijkt soms ver af te staan van mensen die geen kenners of kunstenaars zijn, maar niets is minder waar! We vinden kunst niet alleen in musea en galeries, maar ook in ons dagelijks leven. KunstPost vindt het belangrijk dat iedereen kan kennis maken en genieten van kunst. Kunst verrijkt op vele manieren je leven, zowel door er naar te kijken als ook door het zelf te maken. Kunst opent je wereld en leert je anders kijken!


KunstPost beheert LOOkatie364. Dit pand ligt heel centraal, in het hart van de wijk Mariahoeve. Voor de deur hebben we een halte van tramlijn 6 (halte Vlamenburg). In LOOkatie364 is Kunst & Koffie gevestigd. Dit is naast onze galerie ons vestzak theatertje met bar en piano. Boven hebben we een prachtige ruime en lichte vergaderzaal met uitzicht over Mariahoeve. Hierin staan standaard 11 tafels en 40 stoelen. Wil je een andere opstelling, dat is zeker mogelijk. De ruimte heeft een beamer en een scherm. Je kan hier heerlijk rustig vergaderen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Ook hebben we een kleine vergaderkamer voor groepen tot 8 personen. In Kunst & Koffie kan je ook vergaderen. Hierin passen maximaal 24 mensen. Voor prijzen zie: www.LOOkatie364.nl


Deze ruimte is multi functioneel inzetbaar. Van yogastudio tot kerkzaal en van babyshower tot feestzaal.

Deel dit:
Contactpersonen van Stichting KunstPost