Organisatie

PEP Den Haag

Non-profit, Netwerkorganisatie
E-mailadres
info@pepdenhaag.nl
Telefoon
070 302 4444
Beschrijving

Wij willen een stad waarin iedereen mee kan doen. Daarom ondersteunen wij Haagse vrijwilligers- zorg- en welzijnsorganisaties. Ook initiatieven van inwoners kunnen bij ons terecht voor advies en trainingen. Door hen te adviseren willen we de positie van vrijwilligers en mantelzorgers verbeteren.

Wij hebben veel kennis en ervaring in het Haagse werkveld. Onze adviseurs weten wat er speelt en waar behoefte aan is. Zij gaan in gesprek te gaan met organisaties, geven advies en vragen ook waar deze organisaties tegenaan lopen. Zo kunnen wij hen helpen om te profesionaliseren en we kunnen de gemeente laten weten wat organisaties nodig hebben.

We werken samen met de gemeente, zijn adviespartner en dragen bij aan gemeentelijke beleidsdoelstellingen. Daarom zijn wij steeds op de hoogte van de werkwijze rondom subsidies. Ook hebben we een uitgebreid netwerk in en rond de Haagse regio. Wij wisselen ook actief kennis uit met andere steden (vrijwilligerscentrales, kennisinstituten). Dat maakt ons tot een deskundige partner.