Organisatie

In Liefde

Onderneming

Met mijn bedrijf verzorg ik catering op maat aan huis of op locatie, voornamelijk vegetarisch en veganistisch. Daarnaast assisteer ik in het organiseren van evenmenten en doe ik freelance keuken werk. Ook geef ik mijn eigen concepten vorm, iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen! Op dit moment zijn dat er 4. 


- Coming Back to your Roots


Een culinair evenement waarbij een bepaalde gastchef centraal staat. Hij of zij neemt de gasten mee in een verhaal. Dit zijn chefs, hobby koks en 'foodies' vanuit alle windrichtingen, die zich sterk verbonden voelen met hun 'roots' en de dankbaarheid hiervoor willen delen. Een avondje uit voor iedereen die geinteresseerd is om meer te leren over de wereldkeuken en diversiteit. 


- Network Get-Togethers


In een intieme, eerlijke setting, creer ik een atmosfeer waarin het mogelijk is je volledig potentieel te leren kennen en verder uit te pluizen. Een netwerk is voor mij een ultiem hulpmiddel om verder te groeien en jezelf uit te dagen! Ook bied ik hier een podium aan startende ondernemers die graag hun product of service toelichten. Incl borrel of diner, steeds met veranderend thema.


- Circle of Life


Thema avonden omtrent de loop van het leven. Verschillende onderwerpen komen aan het bod, liefde, seks, relaties, de dood, spiritualiteit, transformatie, geboort, voeding, gezondheid... Soms met lezingen of een workshop. 


- Being While Doing 


Online platform waarin ik het publiek meeneem in mijn innerlijke reis. Wat houdt het in om een startende ondernemer te zijn in 2020? Maar vooral zaken uit het dagelijks leven... Een kijkje in mijn leven, mijn gedachten over de wereld. 


Ik werk vanuit 4 'pillars' : Gezondheid, diversiteit, bewust leven en spiritualiteit.


Dit komt in alles terug, omdat ik geloof in de kracht van verbinding maken, bruggetjes bouwen. 


In rust, in ruimte, met verwondering vanuit het hart en elkaar.


- In Liefde - 

Deel dit:
Contactpersonen van In Liefde