Organisatie

CoMaker

Onderneming

CoMaker is een maatschappelijke ontwikkelaar speciaal voor iedere stadmaker die zijn of haar droom in een gebouw wil verwezelijken. CoMaker beoogt om samen met stadmakers en hun goede plan, het gebouw te verbouwen en het nieuwe leven te geven waar de stad of buurt beter van wordt. 


CoMaker stelt bij het (her)ontwikkelen het maatschappelijk rendement voorop. Voor een brede variëteit van eindgebruikers wil CoMaker de zakelijke partner zijn om wensen van gebruikers op interactieve wijze te koppelen aan de transformatie van een gebouw of complex. Dat kan gaan om een groep mensen die hun droom van gemengd wonen, werken en een publieksfunctie voor de buurt, fysiek willen realiseren. Of een set bedrijven die vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid een bedrijfsverzamelgebouw willen combineren met zorgfuncties, buurtprogrammering, maatschappelijke voorzieningen zoals een dorpshuis of zorgfunctie voor ouderen.


CoMaker heeft verstand van conceptontwikkeling en dit vertalen naar een verbouwplan, organisatievorm en geld. Met deze aanpak willen we stadmakers terzijde staan. Directeur Jaap Schoufour heeft ruim vijftien jaar ervaring in de realisatie van ruim zestig broedplaatsen in Amsterdam die allen vanuit een concept van stadmakers of kunstenaars zijn ontwikkeld. CoMaker richt zich niet op broedlpaatsen maar op alle initiatieven met maatschappelijke meerwaarde.

Deel dit:
Contactpersonen van CoMaker