organisatie

StadsLAB033

Onderneming, Netwerkorganisatie

Bij StadsLAB033 zetten we ons in voor een wereld die in balans is tussen mens, dier en natuur. Uiteraard is het onmogelijk om dit helemaal alleen te doen. Daarom verbinden, inspireren en ondersteunen wij partijen die zich bezighouden met deze balans. Wij noemen hen Social Innovators!


StadsLAB033 ondersteunt Social Innovators waar nodig. Zodat jij je als Social Innovator volledig kan richten op je dienst of product. Ons uitgangspunt is dat alles mogelijk is! Je kan dan ook met al je vragen bij ons terecht. Als wij het antwoord zelf niet weten, dan kennen wij wel iemand binnen ons netwerk om je verder te helpen.


Door je aan te sluiten bij StadsLAB033 profiteer je van deze ondersteuning. Ben jij een Social Innovator? Omdat jij je bijvoorbeeld bezighoudt met duurzaamheid, integratie, participatie of sociale cohesie? Sluit je dan aan bij ons en profiteer van diverse voordelen. De basis van ons aanbod is een flexibele werkplek op een inspirerende locatie! Heb je geen behoefte aan een werkplek, maar wel ondersteuning? Dan kan je het beste contact met ons opnemen. Hieronder vind je onze mogelijkheden. Staat jouw wens er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we gaan dan samen kijken welke mogelijkheden we kunnen creëren.


Kennismaken of meer informatie? Maak dan een afspraak met één van ons of loop eens bij ons binnen.

Deel dit: