organisatie

Frost Moon

Onderneming

Frost Moon is een organisatie welke diensten aanbied op gebied van concepting, (strategische) marketingplanning en projectmanagement. 


Focus ligt op het ontwikkelen van een eigen merk, daarbij wordt de (creatieve) ondernemer gestimuleerd keuzes te maken en daarmee een merk te ontwikkelen. Daarnaast wordt ondersteuning op strategisch en operationeel niveau geboden. Het merkbeheer kan zowel online als offline aan Frost Moon worden uitbesteed. Met name ondernemers in de culturele sector 'rollen' in het vak. Ze zijn ergens goed in en merken op een bepaald moment dat het niet alleen hun hobby maar ook hun werk is. Het aanbrengen van focus en een strategie kan dan bepalend zijn. 


Verder biedt Frost Moon een creatieve blik op complexe vraagstukken. Hoe kan een onderwerp op de publieke agenda worden gezet? Hoe kan een breed publiek zich bij een vraagstuk betrokken voelen? En op welke manier kunnen we mensen activeren om zich in te zetten of uit te spreken over een bepaald onderwerp? Voor dit soort vraagstukken kan Frost Moon worden ingezet. Samen met mijn netwerk van creatievelingen in het Noorden pakken we dit graag aan en komen we met activerende, spraakmakende acties over publieke onderwerpen. 


Frost Moon is bij een aantal hogescholen en projecten in het Noorden van Nederland aangesloten.

Deel dit:
Contactpersonen van Frost Moon