organisatie

Broedmachine Beverwijk

Vereniging / club

De Broedmachine is een plek waar creatieven en startende ondernemers het hele jaar door terecht kunnen om te experimenteren en te maken. In het gebouw vind je een gedeelde werkplaats, oefenruimtes en een flexwerkplek. Iedereen die mee wil doen wordt lid van de vereniging Broedmachine. De basisbeginselen van de Broedmachine zijn techniek, innovatie, cultureel ondernemerschap, eigen initiatief en het delen van kennis. Startende makers met een goed idee en ambitie kunnen hier proberen, uitvinden en samenwerken met ervaren machinebewoners en mentoren.


We hebben optredens, exposities en bijeenkomsten in de Broedmachine te kunnen houden. Wil je zelf ruimte gebruiken in de Broedmachine voor een meeting of bijeenkomst? Dat kan!


Op korte termijn zijn er ambities voor een winkel, horecagelegenheid en andere openbaar toegankelijke plekken. Ons meerjarenplan is om het gebouw op te knappen, te transformeren en zelfvoorzienend te worden. We willen onze plek op de meubelboulevard beter, mooier en leuker maken. Het voornaamste doel is om een plek aan te bieden waar jonge mensen terecht kunnen om hun eigen ambities waar te maken.


Wij vinden inspiratie in: Permanent Beta, Superuse en werken volgens de principes van een cyane organisatie.

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Broedmachine Beverwijk
Personen verbonden aan Broedmachine Beverwijk