organisatie

DubbeLL - buurtontwikkelaars

Onderneming

Bij projectontwikkeling staan gewoonlijk de economische uitgangspunten voorop, gevolgd door de belangen van gebruikers en andere stakeholders en eventueel nog de uitstraling van het gebouw. De impact op de omgeving is vrijwel altijd van ondergeschikt belang.


Wij doen het anders, want wij vinden de bijdrage van een nieuw project aan de levendigheid en leefbaarheid van de buurt juist het allerbelangrijkst. Om hechte gemeenschappen te vormen creëren wij plekken die samenhang versterken en gebouwen met een sterke identiteit die ruimte bieden aan diversiteit en saamhorigheid. Wij werken aan projecten waar de gebruikers, eigenaren en omwonenden elkaar kunnen ontmoeten en maken buurten waar zij trots op kunnen zijn.


Doordat onze projecten langdurig aantrekkelijk blijven voor de gebruiker en voor de omgeving realiseren wij zo vastgoed met een hoge economische en duurzame waarde.


Mooie voorbeelden hiervan zijn bijv. de concepten Wijshuis (http://dubbel-l.nl/project/het-wijshuis/) en Huiskameraad (http://dubbel-l.nl/project/huiskameraad-gooise-meren/

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van DubbeLL - buurtontwikkelaars