Bericht

Meer dan 100 Stadmakers in de Haarlemse Stadmakers Whatsappgroep

Geplaatst op 2 maart 2020, 12:01 uur

Het begon met een Stadmakersborrel in Haarlem op een warme middag. 20 Initiatiefnemers waren samengekomen. Nu is er een zeer actieve whatsappgroep met 110 Stadmakers. Iedereen mag zichzelf kort introduceren en alleen items posten die relevant zijn voor iedereen en er mag niet gechat worden. De groep in Amsterdam heeft 250 leden, In Tiel en Zeist bijna 50. We zijn nu bezig met Leeuwarden, Arnhem, Nijmegen, Vlissingen, Wageningen, Alkmaar, Vlaanderen om groepen op te zetten.


Het effect is indrukwekkend. Veel mensen kennen elkaar wel maar nu gaan Stadmakers meer samenwerken, projecten delen, vragen stellen, samen in gesprek met de gemeente en projectontwikkelaars, samen fondsen werven. Op StadmakersOnline hebben we ook lokale groepen aangemaakt waarbij je je kunt aansluiten.


Als je ook een lokale groep wilt opzetten kunnen we daarbij helpen, ook financieel. Breng de Stadmakers uit jouw stad bijeen rond een actueel thema, project of projectontwikkeling. Wij komen dan naar de bijeenkomst toe om ervaring en kennis te delen en de mogelijkheden van de StadmakersCoöperatie toe te lichten. Neem contact op met hallo@stadmakersonline.nl!

Illustration
 
Deel dit: