Project

HubKlup, gecombineerde en emissievrije (vers) leveringen aan gebruikers in de horeca, catering

Geplaatst op 23 november 2021, 13:07 uur
Illustration

HubKlup bundelt enverduurzaamt de dagelijkse (vers) leveringen aan (haagsche) horecaondernemers. Door de ritten van de (vers) levernaciers, buiten de stad te verzamelen en gecombineerd af te leveren in de stad en aan het strand! Op deze manier heeft de HubKlup tijdens de pilot deze zomer al 63% minder vervoersbewegingen gerealiseerd richting het Haagse strand. Ne reden er, in plaats van 6 verschillend bestelauto's, nog maar 2 elektrisch aangedreven bussen naar het strand.

Concreet betekend dit dat er, gedurende die 14 zomerweken:
10.600 km minder gereden is, ruim 4.000 kg Co2 minder uitgestoten is en ruim 260 uur minder gewerkt is.


Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Versterking van de individuele deelnemers aan de horecaketen;
Emissie loze horeca, die positief kan bijdragen aan 30% van een schonere stadsomgeving ;
Verlagen van de kosten in de keten, door slimme combinaties.
Lopend

Deel dit: