Organisatie

Michiel de Vos - Freelance

Onderneming

Social Impact


Ik help (sociale) ondernemingen met het behalen van hun missie, door goed te luisteren naar de wensen en obstakels van hun doelgroep en door co-creatie oplossingen te bedenken die impact maken en waarde toevoegen aan de eindgebruiker (doelgroep) en de organisatie. 


In samenwerking met Starters4Communites heb ik recent een groeiplan ontwikkeld voor de cateringactiviteiten van De WereldKeuken Haarlem, een sociaal centrum en restaurant dat gerund wordt met vluchtlingen.


Samen met Stichting de Baan werk ik mee aan de ontwikkeling van een community met een vernieuwd activiteitenaanbod voor jongeren met een licht verstandelijke beperking.


Digital production


Sinds 2008 ben ik werkzaam als account manager/direct, producer en projectmanager voor de digitale projecten binnen de reclamebranche. Mijn digitale ervaring rijkt van interactieve, mobile en social campagnes & applicaties tot native mobile apps, persuasion designed websites, corporate websites en (mobile) webvertising. Naast de ontwikkeling van digitale projecten heb ik gewerkt aan diverse freaky projecten (installaties), print campagnes, OOH advertising, photoshoots, videoshoots, arbeidsmarktcampagnes, campagne & corporate identities, live-events, sponsoring, marketing partnerships, salessupport materialen, magazines en nog veel meer...


Design Thinking, Design Sprints


De laatste tijd ben ik mij aan het richten op de inzet van Design Thinking en Design Sprints in mijn projecten. Ik ben geraakt door de snelheid en doeltreffendheid van de inzet van deze methodes. Momenteel probeer ik hier zoveel mogelijk ervaring in op te doen. Mede aangewakkerd door Theory U en de deelname aan een Vision Fast, vind ik het interessant om diverse belanghebbenden eenzelfde hogere doel na te laten streven dat bijdraagt aan mens, organisatie en planeet. Mochten er organisaties zijn die ik van dienst kan zijn met de inzet van deze methodes, dan hou ik mij van harte aanbevolen.

Deel dit:
Contactpersonen van Michiel de Vos - Freelance