Gereon Bargeman

Creatief ondernemer
Mijn expertise

kienontwerp is een integraal werkend en onafhankelijk ontwerp- en adviesbureau voor stedenbouw, landschap, buitenruimte en productdesign. Onze werkvelden zijn herstructurering en herontwikkeling, woongebieden en bedrijventerreinen, sport en recreatie en natuur en landschap. De ontwerpen en adviezen van kienontwerp krijgen vorm in onder andere structuurvisies, gebiedsvisies, stedenbouwkundige plannen, verkavelingsstudies, beeldkwaliteitplannen en inrichtingsplannen. Hierbij werkt kienontwerp samen met opdrachtgevers, bewoners, ondernemers en andere betrokkenen.

Mijn drijfveren

kienontwerp staat voor een persoonlijke aanpak en ontwerpen met passie. Het ontwerpen staat daarom bij kienontwerp centraal. Wij benaderen de ruimtelijke opgaven op een integrale wijze en wij zijn ons bewust van onze positie in het ontwikkelingsproces. Dit leidt tot een frisse en vernieuwde kijk op de ruimtelijke opgaven. Wij zien de maatschappelijke, technische en financiƫle haalbaarheid van het ontwerp als een vast onderdeel van onze advisering.

Mijn droomprojecten

Ruimetlijke opgave in en aan de rand van de stad waarbij hgroen en rood hand in hand gaan, op alle schaalniveau: structuurniveau, verkavelingen, inirchtingsplannen, projectbouw.

Mijn mogelijkheden

Ontwerper en inspirator

Organisaties van Gereon