Activiteit

Lunch jonge Stadmakers - ALV StadmakersCooperatie - Borrel Utrecht

woensdag 24 april 2024 , 13:00 - 18:00 uur

Lunch jonge Stadmakers - ALV StadmakersCooperatie - Utrechtse Stadmakersborrel

24 april - Huis van Actief Burgerschap - Bibliotheek Utrecht

Beste Stadmakers,

Er is ontzettend veel aan het gebeuren met de bottom up beweging en de Stadmakers van de StadmakersCooperatie dragen daar behoorlijk aan bij. Het is de hoogste tijd voor een Algemene Leden Vergadering en om met elkaar bij te praten en na te denken over hoe we het momentum het beste benutten. 

Het lijkt ons mooi om deze gelegenheid aan te grijpen om met jullie te praten over de mogelijkheden van het nieuwe ‘Huis voor Actief Burgerschap’ op de Neude in Utrecht. Het clubhuis van de bewoners beweging, ons hoofdkantoor waar we nog meer verbonden, meer zichtbaar en sterker kunnen worden en waar de systeemwereld straks kan aankloppen voor gelijkwaardige samenwerking op alle maatschappelijke thema’s.

Omdat het Huis voor Actief Burgerschap in Utrecht staat, willen wij deze bijeenkomst ook gebruiken om de Stadmakers van Utrecht te ontmoeten en organiseren we een Utrechtse Stadmakersborrel na afloop van de ALV. Bij deze borrel zijn uiteraard alle stadmakers welkom,van junior tot senior uit het hele land.

Om het helemaal interessant te maken beginnen we de middag met een lunch, in samenwerking met Starters/Young Impact Makers, voor jonge, beginnende Stadmakers die ons boek ‘Een Wereld van Gemeenschappen’ hebben ontvangen met een subsidie van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Met deze Stadmakers gaan we in gesprek over hun behoeften, waar ze tegenaan lopen en of ze geholpen zouden zijn met een buddysysteem: seniore Stadmakers die zij in hun stad kunnen bellen als zij vastlopen of opnieuw wielen aan het uitvinden zijn. Ben je een jonge, beginnende Stadmaker, dan ben je ook zeer welkom op deze lunch. Naast een buddy kunnen zij ook een bedrag aanvragen bij het kleine Stadmakersfonds dat wij inmiddels als Coöperatie hebben opgezet in samenwerking met de Young Impactmakers.

Het Programma ziet er als volgt uit:

13 tot 14.30 uur: Lunch jonge, beginnende Stadmakers
15 tot 16.00 uur: ALV StadmakersCooperatie open voor iedereen
16.00 tot 18 uur: Stadmakersborrel 

Locatie: Bibliotheek Utrecht op de Neude, fijn als je even laat weten of je komt via deze link:

https://forms.gle/NrzW8eR6PPJyYR7DA 

Wij kijken er naar uit!


Floor en Teun


Voor meer informatie of vragen:

Roos: r.polman@bibliotheekutrecht.nl

Teun: teun@zieglergautier.nl

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: