Activiteit

Stadmaken Tilburg

donderdag 16 december 2021 , 13:30 - 16:30 uur
Illustration

In Tilburg stikt het van de maatschappelijke initiatieven en initiatiefnemers. We kennen elkaar soms maar soms ook niet. Tilburg is een stad die anders durft te zijn, maar altijd een gewone-mensen-stad blijft. De stad heeft zichzelf uitgeroepen tot Stad van Makers. Het leek ons een tof idee om alle ¨Stadmakers¨ in Tilburg samen te brengen en te kijken wat we samen kunnen doen en elkaar kunnen versterken. 

Er zijn ongelofelijk veel prachtige initiatieven door ongelofelijk veel prachtige mensen in Nederland. Deze Stad, Dorp en Landmakers vormen een steeds groter wordende ¨bottom-up¨ beweging die heel veel kan en heel veel wil. Er is een overheid die het niet meer alleen kan, die onze hulp zoekt en aan het leren is hoe we gelijkwaardig kunnen samenwerken en hoe mooi en effectief dat is.

Wij zien Tilburg als dé stad van de sociale innovatie, waarbij Stadmakers de stad en wijk meenemen in maatschappelijk en ecologisch pionierschap. Ervaren jullie dit ook zelf zo en wat hebben jullie nodig om (nog) meer verbonden, steviger en zichtbaarder te zijn?

Hiervoor organiseren we op donderdag 16 december de workshop “Stadmaken Tilburg”. Deze meeting vindt plaats via videocall vanuit de LocHal in Tilburg. 

Foto: beeld "Cuddly" van Poolse artiest Iza Rutkowska voor Kaapstad Festival, georganiseerd door Tilburg Cowboys.

Locatie
Deelnemen aan "Stadmaken Tilburg" kan via videocall, en is online te volgen.
Kosten
Gratis

Aantal aangemelde deelnemers: 3

Deze mensen komen:
- Patrick van Berkel
- Rogier Telderman
- Nienke van Boom

Meld je aan
Deel dit: