Activiteit

Wandel met ons mee, ontmoet andere Stadmakers en raak betrokken bij project

dinsdag 23 juni 2020 , 14:00 - 17:00 uur

Stadmakers in Nieuw-West: ‘Nieuw Westmakers‘, opgelet! Op dinsdag 23 juni, van 14.00 tot 17.00 uur wandelen we vanaf  Buurtwerkplaats Noorderhof door een aantal plekken in Nieuw West. We gaan op zoek naar sleutelfiguren, zorgen of ideeën die leven en mensen die mee willen doen en samen willen werken aan het programma Placemaking Nieuw-West. 


StadmakersCoöperatie gaat met dit programma aan de slag met het tot leven brengen van vijf locaties: Dijkgraafplein, Gerbrandypark, Siegerpark, Sloterdijken III, en Sloterpark. We willen de toekomst van deze plekken vormgeven met enthousiaste bewoners en initiatiefnemers. Als aftrap voor dit langdurige traject gaan we samen met Stadmakers de locaties verkennen.


We beginnen met een wandeling door de omgeving. Na een korte uitleg gaan we, in kleine groepjes, rondlopen door de buurten en met mensen praten die we tegenkomen: op straat, bij de supermarkt, bij de scholen. We gaan op zoek naar wat er leeft, waar mensen trots op zijn, wat er mist. We zoeken de sleutelfiguren en initiatieven en plekken waar al dingen gebeuren. Daarna komen we om 15.15 uur weer samen voor een borrel en wisselen we uit wat we hebben gevonden. Om 16.30 ronden we af.


We zoeken Stadmakers, mensen die opstaan om hun omgeving mooier, liever schoner en fijner te maken, die mee willen lopen en eventueel betrokken willen raken bij het project. De wandeling is ook een mooie kans en gelegenheid om de Stadmakers van Nieuw West, na de quarantaine periode weer eens bij elkaar te halen en elkaar te ontmoeten. We willen ook graag een Stadmakers Nieuw West Whatsapp groep starten op de 23e, daar kun je dan meteen bij aansluiten als je dat wil.


Ben je een Stadmaker, of voel je je een Stadmaker, denk je dat je een bijdrage kunt leveren aan placemaken in Nieuw West? Loop dan met ons mee!


Fijn als je even laat weten of je komt. Tot de 23e!

 


Dina, Fouad, Maaike, Mischa, Floor en Teun

voor meer informatie: teun@zieglergautier.nl of 06-51542724

Locatie
Buurtwerkplaats Noorderhof: https://goo.gl/maps/b285rP98n9zmEb2Q6
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Cocreatie
Illustration
 
Deel dit: