Activiteit

Denk mee over het Huis van de Stad - 21 november

donderdag 21 november 2019 , 19:00 - 22:00 uur

Op de begane grond van het Stadhuis wordt een co-creatieruimte ingericht. In dit 'Huis van de Stad' kunnen bewoners en ondernemers uit stadsdeel Centrum met elkaar en de gemeente werken aan belangrijke vraagstukken die in onze stad spelen. Amsterdammers kunnen nu al actief meedenken over het gebruik en de inrichting van het Huis van de Stad.
Op donderdag 21 november wordt er op het Stadhuis een ideeënsessie georganiseerd. Betrokken Amsterdammers uit stadsdeel Centrum kunnen hier hun ideeën over het Huis van de Stad delen en bespreken. Aan welke thema's gaan we met elkaar werken? Hoe kunnen we onze samenwerking het beste organiseren? Hoe moet het Huis van de Stad ingericht worden, en hoe gaan we het beheren?

Vrij toegankelijk
Voor de ontwikkeling van het Huis van de Stad werken we samen met Stadmakers Coöperatie. Dit moet uiteindelijk leiden tot een co-creatieruimte waar bewoners, ondernemers en beleidsmakers samen kunnen werken aan nieuw beleid en ideeën kunnen uitwisselen. Het Huis van de Stad wordt voor iedereen toegankelijk, maar is niet bedoeld als buurthuis of als werkplek voor zzp'ers.

Ideeënsessie
Wilt u op donderdagavond 21 november meedenken over het toekomstige Huis van de Stad? Meld u dan aan. De ideeënsessie begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. De sessie vindt plaats in de Publieke Plaza op de eerste verdieping van het Stadhuis. Vanaf de hoofdingang aan de Amstelzijde kunt u de bordjes volgen. Er is een lift aanwezig.

Wat: Ideeënsessie Huis van de Stad
Datum: Donderdag 21 november
Locatie: Stadhuis, Publieke Plaza
Tijd: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur

Aanmelden: https://formulier.amsterdam.nl/Form.aspx?src=18561 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deel dit: