Aanbod

Eco Kunstprojecten

Alles is er al! Dat geldt niet alleen voor materialen waarmee je iets van schoonheid kunt maken, ook menselijk talent is ruimschoots aanwezig in onze samenleving. Wel kunnen we nog beter leren hoe we dingen en mensen samen kunnen brengen.

Daarvoor bied ik mezelf aan als Connecting Artist: ik kom bij je langs om samen kunst te maken van de natuurlijke materialen uit jouw omgeving, met ambachtelijke technieken die iedereen kan leren. En omdat het vaak langzame eenvoudige technieken zijn heb je gelegenheid om ook kennis te maken met elkaar. Samen iets onder je eigen handen laten ontstaan kan het begin zijn van mooie nieuwe ontwikkelingen.

Het resultaat is een community art- kunstwerk van artistieke kwaliteit dat je opnieuw laat kijken naar vanzelfsprekendheden en dat je doet herinneren aan de onderlinge verbinding die het onderweg heeft gebracht. Ook geschikt om nieuwe verbindingen tussen groepen of generaties te maken, als onderdeel van een festival, of als aftrap van een project. Ik denk graag met jullie mee voor mogelijkheden, heb al goede ervaringen met papier maken en vilten en zou het leuk vinden om een project rond restmaterialen te doen, bijvoorbeeld van een bedrijf in de buurt.

leeftijd 
vanaf 8 jaar
Geplaatst op 19 maart 2020, 14:13 uur
Deel dit: